BEHEER DE TOEGANG tot uw gebouwen, in REAL TIME en VANOP AFSTAND!

Volledige controle over de toegangsrechten tot uw gebouw, op elk moment,

voor elke ruimte en voor elke persoon

REFERENTIES

Een betrouwbare partner

«exivo is een essentieel onderdeel van het leven in onze gedeelde werkplek. Bij elke binnenkomst verwelkomt de deurlezer onze leden met een groene pieptoon. Door zelfstandig toegang te krijgen, voelt iedereen zich op zijn gemak. Dit zorgt voor een goed gevoel van vrijheid voor iedereen».

Louise Steyaert, Oprichter en algemeen directeur van Palazzo Creative Workspace, BE-Brussel

«Wat ik bijzonder interessant vind aan mijn job, is het contact met de vele mensen in onze vestigingen, zoals de huurders en de dienstverleners. Dankzij de exivo-toegangsoplossing kunnen we hun dagelijkse leven gemakkelijker maken».

Stéphane Calicis, Chief Executive Officer bij Property & Asset Management Services (PAMS)

De Vlier Retail Development S.A., BE-Brugge


KENMERKEN & VOORDELEN

Kenmerken

Cloud-based 

Veilig

Mobiele toegang

exivo is cloud-gebaseerd. Dit betekent dat alle gegevens de klok rond beschikbaar en toegankelijk zijn, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Ons toegangscontrolesysteem is in overeenstemming met de EU GDPR en garandeert de bescherming van gevoelige persoonsgegevens.

Mobiele toegang. Gebruik digitale sleutels om deuren te ontgrendelen met elke apple of android telefoon.

Openen vanop afstand

Tijdelijke toegang

Integreerbaar

U laat specifieke personen op bepaalde tijdstippen binnen, zonder dat iemand ter plaatse aanwezig hoeft te zijn.

Open deuren vanop afstand, veilig en vanaf eender waar.

Onze API laat u toe om exivo naadloos te integreren in uw eigen beheerssystemen.

Voordelen

Beheer de toegang tot uw gebouwen en ruimten, op elk moment en vanaf eender waar.

Vrije keuze uit de verschillende toegangsmedia, waaronder badges, sleutelhangers en met de smartphone.

Tijd- en kostenbesparend systeem.
24/7 toegang, maar geen 24/7 aanwezigheid van het personeel noodzakelijk. 

Ook toegang krijgen wanneer uw internet-verbinding wegvalt. Ons deurbeslag heeft een ingebouwd geheugen, zodat u nooit wordt buitengesloten.

Kan op bestaande deuren toegepast worden. Vervang eenvoudig uw mechanische sluitsystemen met één van onze vele elektronische deurbeslagoplossingen.

24/7 toegang tot uw systeem.

DEURCOMPONENTEN

Een ruime keuze aan hardware

Onze elektronische deurcomponenten werken stand-alone, wat betekent dat ze onafhankelijk van andere toestellen kunnen werken. Ze maken verbinding met het exivo platform via draadloze gateways. Daarnaast kunnen online wandlezers aangesloten en bediend worden via de deurcontrollers.

c-lever pro

c-lever compact

c-lever air

Dit elektronische deurbeslag voldoet aan zeer hoge normen op het vlak van robuustheid, weerbestendigheid en veiligheid en is geschikt voor toepassing op de meeste binnen- en buitendeuren.

Eenvoudig te monteren op bestaande deuren – ongeacht welk slot of deurbeslag er reeds geplaatst is. Dankzij het innovatieve ontwerp is het beslag omkeerbaar, waardoor de deurkruk boven of onder de lezer kan worden geïnstalleerd. Deze handige, compacte oplossing is ideaal voor glas- en binnendeuren.

Met zijn ultraslank design is dit elektronische deurbeslag voor toegangscontrole de perfecte keuze voor design interieurs. Winnaar van meerdere designprijzen - onze oplossing voor bewonderaars van hedendaags, modern design.

Digitale cilinders

Wandlezers

Toegangsmedia

Digitale cilinders vervangen de bestaande mechanische cilinders, waardoor er geen wijzigingen aan de deur hoeven te worden aangebracht. Onze cilinders zijn ontworpen voor binnen- en buitentoepassingen, en u kunt kiezen uit een breed aanbod aan uitvoeringen.

Of het nu voor binnen of buiten is, onze toegangscontrolelezers zijn de ideale keuze voor automatische deuren en elektronische sloten. Wij bieden onze wandlezers aan in diverse uitvoeringen en ontwerpen - in zwart of wit.

Kies het toegangsmedium dat het best bij uw behoeften past. U kunt de deur openen met een kaart, een praktische sleutelhanger. Of wat dacht u ervan om uw eigen smartphone als digitale sleutel te gebruiken?

In 3 eenvoudige stappennaar uw toegangscontrole oplossing

1

2

3

Definieer uw vereisten

Bekijk ons planningsvoorstel

Levering en installatie

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor de initiële planning van uw exivo platform.

Wij sturen u vervolgens uw persoonlijke gedetailleerde investeringsspecificatie. Pas als alles gepland is zoals u wenst, geeft u uw project in opdracht.

Wij zorgen voor de levering en installatie van het systeem. U hoeft geen vinger uit te steken en kunt meteen aan de slag. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, kunt u uw toegang instellen in het live systeem. Als u hulp of assistentie nodig heeft, staan wij voor u klaar.

Bent u benieuwd over hoe exivo u kan helpen?

Of spreekt u liever rechtstreeks met onze Account Manager, bel dan +32 475 45 94 46

Over dormakaba

Wij maken toegang slim, comfortabel en veilig - door u een uitgebreid portfolio van innovatieve, veilige toegangsoplossingen en service voor verschillende soorten gebouwen aan te bieden.


dormakaba in enkele cijfers:

  • Vertegenwoordigd in 130 landen wereldwijd
  • 15.000 medewerkers
  • + 150 jaar ervaring
  • Meer dan 2.000 patenten voor producten en software

Copyright © 2021       Terms and conditions      Privacy Policy